BONAIRE

BONAIRE

Hier lees je alles over jouw stage op Bonaire. Op het eiland zijn ook talloze activiteiten te vinden, die op deze pagina worden uitgelicht.

Stage op Bonaire

Een geweldige ervaring!

Een buitenland stage is een geweldige ervaring! Je ervaart hoe het is om te werken in het buitenland en ziet welke werkwijze zij hebben. Je leert een nieuwe cultuur kennen en hoop nieuwe leuke mensen!

Onze expertise

Bij Stagebureau Bonaire hebben wij zelf ervaring met buitenland stages. In onze studententijd hebben wij stage gelopen in verschillende landen, waaronder Griekenland en Curaçao. Door de goede begeleiding die wij hebben gehad, hebben wij optimaal kunnen genieten van onze stageperiode. Stagebureau Bonaire wil deze service ook bieden aan studenten die kiezen voor stage op Bonaire.

De juiste begeleiding

Omdat studenten al enorm veel zelf moeten regelen met betrekking tot de inhoudt van hun stage, wil Stagebureau Bonaire ervoor zorgen dat een student zich alleen daarop hoeft te concentreren. In een vreemd land kan het lastig zijn om je eigen weg te vinden en daarom zorgt Stagebureau Bonaire voor de juiste begeleiding.  Stagebureau Bonaire staat voor jou klaar!

KOM NAAR BONAIRE!

Wil jij weten hoe het is om stage te lopen op Bonaire? Check deze trailer om te zien hoe het in zijn werk gaat.

Je kunt je inschrijven op onze website. Vervolgens koppelen wij jou aan een stagebedrijf die bij je past.  We halen je op van het vliegveld en geven jou een mooie eiland tour.  Je krijgt de sleutels van jouw verblijfplaats en bent klaar om te genieten van Bonaire.

Heb je vragen over Bonaire?

Bonaire

19400Inwoners op Bonaire

Het eiland heeft momenteel rond de 19.400 inwoners.

12500Inwoners in Kralendijk

De meeste mensen, zo’n 12.500, wonen in de hoofdstad Kralendijk.

4Talen

De voertaal op het eiland is Papiamentu, maar er wordt ook veel Nederlands, Spaans en Engels gesproken.

1Duiken

Bonaire staat bekend om zijn prachtige natuur. Het is de nummer 1 plek om te duiken; Veel toeristen komen dan ook voor het duiken, maar ook boven water is Bonaire een prachtige beleving.

120Dollar

De munteenheid op Bonaire is de Amerikaanse dollar. Mocht je een weekendje naar Curaçao willen gaan dan kost een retourticket rond de $120. Let wel, op Curaçao is de munteenheid de Antilliaanse gulden.

28Graden

De temperatuur op Bonaire ligt gemiddeld rond de 28 graden. In de avond koelt het dan af naar zo’n 25  graden.

Activiteiten

Op Bonaire zijn er verschillende activiteiten om te doen, naast sportieve activiteiten zijn er ook verschillende restaurants en bars waar je een hapje kunt eten of gezellig kunt dansen.